Βράβευση του προέδρου του ΠΟΙΑΘ Ιωάννη Μαραγκουδάκη

Παρουσία στελεχών από την πολιτική και επιχειρηµατική σκηνή της χώρας πραγµατοποιήθηκαν στις ιστορικές αίθουσες του Ζαππείου, τα Honorary Yachting Awards 2023, που διοργάνωσε η ONDECK Group, και αποτελούν φόρο τιµής στους ανθρώπους που για δεκαετίες συµβάλλουν τα µέγιστα στην εξέλιξη και την ανάπτυξη του ελληνικού Yachting.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε ανάµεσα σε άλλους για τη συµβολή του στον ναυταθλητισµό, ο πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ Ιωάννης Μαραγκουδάκης από τον ο κ. Ευθύµιο Στασινό της εταιρείας RINA HELLAS, ενώ τη βράβευση του Νικόλα Δενδρινού και της Κάτιας Παπαθανάση που εκπροσωπούσαν την Olympic Marine, έκανε ο πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ. Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκε και ο Β’ αντιπρόεδρος του ΠΟΙΑΘ και διευθύνων σύµβουλος της ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ Κωνσταντίνος Κορωνάκης, από τον κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο Γ.Γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας, για τη συµβολή του στη βιοµηχανία του θαλάσσιου τουρισµού και της ναυτιλίας.


Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών και ενηµερωτικών δράσεων της Εθνικής Πλατφόρµας Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.) για την αντιµετώπιση της χειραγώγησης των αγώνων στον αθλητισµό, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του φορέα www.epathla.gov.gr και είναι σε πλήρη λειτουργία η εκπαιδευτική πλατφόρµα ασύγχρονης εκπαίδευσης (e-learning tool), η οποία απευθύνεται κυρίως σε αθλητές και αθλήτριες 15 ετών και άνω, σε προπονητές, σε διαιτητές και σε όλα τα µέλη της αθλητικής κοινότητας.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο και απλό στη χρήση ψηφιακό εργαλείο το οποίο δηµιουργήθηκε µε σκοπό να διευκολύνει την ενηµέρωση των αθλητών και αθλητριών σε θέµατα που σχετίζονται µε τους κανονισµούς, τις διαδικασίες και τις κυρώσεις στην αντιµετώπιση περιστατικών χειραγώγησης.

Κατά την είσοδό του στην πλατφόρµα, ο χρήστης πραγµατοποιεί εγγραφή και στη συνέχεια παρακολουθεί παρουσίαση και βίντεο, απαντάει σε quiz ενώ µε την επιτυχή παρακολούθηση λαµβάνει σχετικό πιστοποιητικό. Το σχετικό ενηµερωτικό υλικό επιµελήθηκαν τα µέλη της Οµάδας Εργασίας για την Εκπαίδευση και Ευαισθητοποίηση, υπό την καθοδήγηση της Εθνικής Πλατφόρµας.


Νέες ιστοσελίδες για τον ΠΟΙΑΘ, το Ράλλυ Αιγαίου και το Posidonia Cup!

Το Ράλλυ Αιγαίου συµπληρώνει φέτος 60 χρόνια και µεταξύ άλλων εκδηλώσεων και δράσεων, απέκτησε νέα, σύγχρονη και άκρως λειτουργική ιστοσελίδα, ευγενική χορηγία της εταιρίας INTERAD AE, της οποίας ιδρυτής και Διευθύνων Σύµβουλος είναι ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, ενεργό µέλος και ιστιοπλόος του ΠΟΙΑΘ.

Η INTERAD AE, είναι µια καινοτόµα επιχείρηση που η βασική της δραστηριότητα είναι η ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρµογών.

Η εταιρία έχει αναπτύξει πλήθος επιτυχηµένων εφαρµογών στους τοµείς του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν για λογαριασµό δεκάδων οργανισµών του ιδιωτικού και του δηµόσιου τοµέα, καθώς και εκατοντάδων επιχειρήσεων σε όλο τον κόσµο.

Θεµελιώδη χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας και του τρόπου λειτουργίας της INTERAD AE είναι η ειλικρίνεια, η ευελιξία, η άριστη γνώση των τεχνολογιών διαδικτύου, καθώς και η always to the point ανάλυση & προσέγγιση, κάθε περίπτωσης ξεχωριστά.

Αυτά τα χαρακτηριστικά, την έχουν καταστήσει µια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές της αγοράς, είτε πρόκειται για µια απλή εργασία, είτε για τα πιο απαιτητικά έργα και την έχουνε επιλέξει κορυφαίες εταιρίες & brands, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Στα πλαίσια της ενασχόλησης του ιδρυτή της Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου µε την Ιστιοπλοΐα Ανοιχτής Θαλάσσης, µέσω των σχολών του ΠΟΙΑΘ και έπειτα από τη συµµετοχή του στα τελευταία 3 Ράλλυ Αιγαίου, ο ΠΟΙΑΘ έκανε δεκτή τη χορηγία της εταιρίας INTERAD ΑΕ, για τον σχεδιασµό και την ανάπτυξη της νέας ιστοσελίδας του Ράλλυ Αιγαίου!

Στη διεύθυνση www.aegeanrally.gr θα βρείτε τη νέα, σύγχρονη, ιστοσελίδα του Ράλλυ Αιγαίου, στην οποία, µεταξύ άλλων, φιλοξενούνται πληροφορίες για όλες τις προηγούµενες διοργανώσεις, µε εξαιρετικά σπάνιο υλικό, το οποίο συνεχώς εµπλουτίζεται.

Ιδιαίτερη έµφαση έχει δοθεί στον σχεδιασµό για κινητές συσκευές (smartphones), καθώς πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών πλοηγείται µέσω αυτών, µε δυναµική αναπροσαρµογή του περιεχοµένου κατά τη διάρκεια του αγώνα, ώστε οι ενδιαφερόµενοι να βρίσκουν άµεσα τις πληροφορίες που τους αφορούν, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες και χρονοβόρες αναζητήσεις.

Οι φόρµες συµµετοχής, πληρώµατος, ενστάσεων κ.ά. είναι υλοποιηµένες µε τρόπο που εξυπηρετούν απόλυτα τους κυβερνήτες, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες, µε αυξηµένη ασφάλεια και λειτουργικότητα.

Ο ΠΟΙΑΘ, στο πλαίσιο της εκσυγχρόνισης του προφίλ του και των υπηρεσιών του, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία µε την INTERAD AE, για τον εκ νέου σχεδιασµό και ανάπτυξη των ιστοσελίδων του Οµίλου
www.horc.gr καθώς και του αγώνα POSIDONIA CUP www.posidoniacup.gr


Με επιτυχια πραγματοποιήθηκε το “Σεμινάριο Χρωμάτων” yachting της Jotun

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο ένα ακόμα Σεμινάριο Xρωμάτων για τα σκάφη αναψυχής (Jotun Yachting Paint School), της Jotun Hellas, στις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Όμιλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης.
Στο σεμινάριο συμμετείχαν επαγγελματίες του χώρου του yachting και αναπτύχθηκαν θέματα όπως η τεχνολογία χρωμάτων, η εφαρμογή και προετοιμασία επιφάνειας προς βαφή. Επίσης παρουσιάστηκε και η καινούρια σειρά τελικών χρωμάτων της Jotun Yachting, MegaGloss Metallic system, που διακρίνεται για την απόδοση εξαιρετικού φινιρίσματος και υψηλής γυαλάδας. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Δημήτρης Σακκαλόγλου – χημικός μηχανικός, Local Key Accounts Manager – Dealers & Yachting της Jotun Hellas, ο οποίος μετά το τέλος του σεμιναρίου απάντησε σε πολλά ερωτήματα των συμμετεχόντων.
Στο σεμινάριο παρευρέθησαν και οι επίσημοι διανομείς της εταιρείας (SIMON’S MARINE, VANOS S.A & ARGO YACHT PAINTS).
Η Jotun έχοντας κατοχυρώσει μια ηγετική θέση στην αγορά χρωμάτων yachting με υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως το MegaYacht Imperial στα υφαλοχρώματα, τώρα συμπληρώνει τη σειρά των τελικών χρωμάτων της σειράς MegaGloss με το μεταλλικό της χρώμα MegaGloss Metallic ανταποκρινόμενη και στις πιο απαιτητικές ανάγκες της αγοράς.

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post