Άντεξε στον καιρό το2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν το Σαββατοκύριακο 5-6/11 ολοκληρώθηκε µε επιτυχία στον Άλιµο της Αττικής το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Παράκτιας Κωπηλασίας Beach sprint.

H µεγάλη αναµονή και τα ψηλά κύµατα δεν πτόησαν τους φιναλιστ των πέντε µεγάλων και µικρών τελικών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό µέχρι την τελική γραµµή του τερµατισµού εκεί που αρκετές φορές κρίθηκε η έκβαση του αγώνα.

Δυο σωµατεία ο ΝΑΟ Καλαµαριάς και ο ΝΟ Θεσσαλονίκης κατέκτησαν τα περισσότερα και σπουδαιότερα µετάλλια ,από ένα χρυσό κι ένα ασηµένιο ενώ συνολικά εννέα σύλλογοι έφυγαν µε µετάλλιο από τους αγώνες.

Ιδιαίτερα σηµαντική η παρουσία του Ζήση Μπουκουβάλα του Οµίλου Ερετών που έφτασε back to back στην κατάκτηση του χρυσού µεταλλίου στο µονό σκιφ ανδρών επαναλαµβάνοντας την περσινή του νίκη στη Θεσσαλονίκη.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στην οµάδα του συνδιοργανωτή ΕΝΟΑ και του προέδρου του Ρότζερ Γκαττ για τις συντονισµένες προσπάθειες προκειµένου να περατωθεί το πρωτάθληµα παρά τις ζηµιές που προκάλεσε τα ξηµερώµατα της Κυριακής στον χώρο η κακοκαιρία. Τις ευχαριστίες του διατύπωσε και στον σύντοµο χαιρετισµό του στο τέλος των απονοµών κι ο πρόεδρος της Κωπηλατικής Οµοσπονδίας Γιάννης Βράµπας.

Τέλος το επαµειβόµενο έπαθλο στη µνήµη του Θανάση Μητρούση πήγε στον Ν.Ο.Θ. για τη νίκη του στο διπλό ανδρών και το παρέλαβε ο προπονητής της οµάδας Ανδρέας Λιγκερίδης. Την απονοµή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ και πρόεδρος της Επιτροπής Παράκτιας Κώστας Δίτσιος.

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post